Ny styrings-serie med fjernbetjening

NYHED! Movetec lancerer nu en ny styringsfamilie, MCB-LC-serien, hvor der er standard Wifi i alle styringer, samt det er muligt at bestile den med Bluetooth opkobling og en Gyro-sensor, der stopper systemet, hvis der sker pludselige ændringer, dvs. ved en kollision med noget uventet. MCB-LC styringerne kan betjenes med en lille fiks fjernbetjening (selvklæbende) der… Læs mere »

Skrevet den


2 nye stærke Heavy-duty løftesøjler MAC14/14U

Meget stærk, stabil højtydende løftesøjle til industrielt brug. NYHED. Movetec lancerer nu de kraftfulde MAC14 og MAC14U løftesøjler, som kan løfte op til 10000N (1000kg)! MAC14 og MAC14U Heavy-Duty løftesøjler er specielt udviklet til at udføre meget tunge løft og er samtidig meget stabile. To meget stærke og stabile kraftige løftesøjler til industriel brug og ideel… Læs mere »

Skrevet den


MAC2/2U er nu blevet til en stor familie!

Familieforøgelse! MAC2/2U er nu blevet til en meget stor familie! MAC serien har nu fået 10 nye løftesøjler mere i serien – både 2- og 3-delte løftesøjler. Alle løftesøjlerne leveres skræddersyet med ønsket styrke, slaglængde og indbygningshøjde. Alle løftesøjlerne kan fås med mange forskellige styringer og betjeningspaneler. Løftesøjlerne kan også betjenes med en lille fiks… Læs mere »

Skrevet den